PRIPRAVE Z URŠKO ŽOLNIR

Državno prvenstvo za člane in ml. kadete
27. 3. 2017
Velik uspeh Judo kluba Branik Broker!
24. 7. 2017

PRIPRAVE Z URŠKO ŽOLNIR

27.4.2017 smo se judoisti  JK Branik Brokerja (Rene, Gal, Rok, Massimo, Vanesa, Niki, Melani, Maj ) s kombijem odpeljali v Zreče na priprave. Tam nas je pričakala naša trenerka Vlora. Po razpakiranju  je sledil prvi trening z Urško Žolnir. Po treningu je sledila večerja in na to še kopanje v termah. Po končanem kopanju smo se odpravili v svoje počitniške hiške, kjer smo prvi večer preživeli skupaj judoisti Branika, se pogovarjali in z zanimanjem prisluhnili trenerki Vlori o njeni karieri juda. Sledilo je spanje.

View post on imgur.com

Naslednji dan smo se zgodaj zbudili in odšli na zajtrk, po katerem je sledil trening.  Po napornem treningu je sledilo zasluženo kosilo.  Imeli smo tudi nekaj prostega časa. Pred večerjo je sledil trening, kjer smo pridno vadili, trenirali nove tehnike, katere nam je prikazovala Urška Žolnir. Po zasluženi večerji smo se družili v počitniški hiški z raznimi družabnimi igrami…  Tudi sobotni dan je potekal podobno kot pretekla, le da smo imeli turnir v hokeju med klubi, kjer smo zasedli zasluženo 1. mesto. Prejeli smo nagrado plišastega medvedka v kimonu. Sledilo je skupno druženje ob gledanju nogometa.  Sledila je nedelja in s tem tudi zaključek priprav. Po zajtrku je sledil še trening, kjer se nam je Urška zahvalila za udeležbo, vsak izmed udeleženih je prejel skupinsko fotografijo in majico.

View post on imgur.com

Sam se zelo rad udeležim priprav v judu, saj odkrivam nove tehnike in sklepan nova prijateljstva z drugimi klubi tudi izven meja Slovenije.   Priprave priporočam vsem, ki si želijo pridobiti o judo še več znanja in še bolje obvladovati tehnike.

View post on imgur.com

V težkem pričakovanju na nove priprave vas lepo pozdravljam REI !

 

Maj GARB